Partners: Ceva Santé Animale

Ceva Santé Animale

Ceva Santé Animale streeft er voortdurend naar om betere oplossingen te vinden voor bestaande en opkomende dierziekten, waardoor de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van de dieren worden verbeterd.  Naast kwalitatieve anti-infectiva beschikt Ceva ook over een uitgebreid gamma aan producten voor reproductiemanagement, ontstekings- en koortswerende middelen en antiparasitaire middelen.

Meer en meer is Ceva zich gaan toespitsen op de preventieve diergeneeskunde, vooral met vaccins.  Momenteel beschikt Ceva over een uitgebreid gamma innoverende, gebruiksvriendelijke en hoogkwalitatieve vaccins tegen Actinobacillus pleuropneumoniae (App), Clostridium A, Influenza (griep), Mycoplasma hyopneumoniae (M. hyo), oedeemziekte, Porcien Circovirus type 2 (PCV2), Porcien Reproductief en Respiratoir Syndroom (PRRS) virus, parvovirus-vlekziekte en Salmonella Typhimurium.

Omdat de rol van de dierenarts inzake bedrijfsbegeleiding in deze context van preventieve aanpak steeds belangrijker wordt, wil Ceva daarnaast ook graag een sterke totaalservice naar de dierenarts en varkenshouder toe bieden. Een sterke technische ondersteuning, ondersteuning bij diagnostiek met de Ceva Screen programma's en longonderzoek met het Ceva Lung Program maken deel uit van deze totaalservice. Samen met de dierenarts probleemoplossend werken staat centraal.