Partners: Ceva Santé Animale

Ceva Santé Animale

Ceva Santé Animale streeft er voortdurend naar om betere oplossingen te vinden voor bestaande en opkomende dierziekten, waardoor de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van de dieren worden verbeterd.  Naast kwalitatieve anti-infectiva beschikt Ceva Santé Animale ook over een zeer uitgebreid gamma aan producten voor reproductiemanagement en ontstekingswerende en koortswerende middelen.

Meer en meer is Ceva Santé Animale zich gaan toespitsen op de preventieve diergeneeskunde, vooral met vaccins.  Momenteel beschikt Ceva over een uitgebreid gamma innoverende, gebruiksvriendelijke en hoogkwalitatieve vaccins tegen Actinobacillus pleuropneumoniae (App), Mycoplasma hyopneumoniae (M. hyo), Porcien Circovirus type 2 (PCV2), Porcien Reproductief en Respiratoir Syndroom (PRRS) virus en parvo-vlekziekte.

Omdat de rol van de dierenarts in deze context van preventieve aanpak, steeds belangrijker wordt inzake bedrijfsbegeleiding, wil Ceva Santé Animale daarnaast ook graag een sterke totale service naar de dierenarts en varkenshouder toe bieden, d.m.v. een sterk technisch team en tools ter ondersteuning van analyse, diagnose en interpretatie van o.a. slachthuisgegevens. Samen met de dierenarts probleemoplossend gericht werken staat centraal.