Baby+Big+Health+Check+geeft+inzicht+in+gezondheid+kraambiggen
Partner Ceva Santé Animale

Baby Big Health Check geeft inzicht in gezondheid kraambiggen

Biggen die tijdens de eerste levensweken gespaard blijven van gezondheidsproblemen, hebben de beste kansen om ook na het spenen goed te presteren. Gezondheidsproblemen tijdens de zoogperiode moeten zo snel mogelijk worden herkend en aangepakt.

Om u te helpen bij het opsporen van gezondheidsproblemen bij de zuigende biggen, heeft Ceva de Baby Big Health Check ontwikkeld. Tijdens een bedrijfsbezoek door een Ceva-dierenarts wordt de gezondheidsstatus van de kraambiggen gecontroleerd en wordt het kraamstalmanagement onder de loep genomen. Daarbij is er bijzondere aandacht voor de ijzervoorziening en de darmgezondheid.

Meer weten over de Baby Big Health Check? Bekijk de video.

Beter inzicht krijgen in de gezondheidsstatus van uw kraambiggen? Meld u aan voor een Baby Big Health Check-onderzoek op uw bedrijf. Scan de QR-code en vul uw gegevens in.

© Ceva

Over Ceva Santé Animale

Ceva Santé Animale streeft er voortdurend naar om betere oplossingen te vinden voor bestaande en opkomende dierziekten, waardoor de gezondheid, het...

Lees verder »