Over ons

Over ons

Varkens is een platform van en voor de varkenshouderij. En daar zijn we  trots op. Ondernemers, bedrijfsleiders en medewerkers in de varkenssector helpen om nóg beter te worden in hun vak. Daar gaan we voor. Door ze via verschillende kanalen onafhankelijke en relevante kennis, tools en producten aan te bieden.

Onze Missie
Succes in een krachtige sector.

Onze Visie
De Nederlandse varkenssector behoort tot de wereldtop. Met Varkens helpen wij ondernemers in de varkenshouderij om nog beter te worden in hun vak.

Uitgever

Varkens is het mediamerk van AgriPers dat zich met vakblad Varkens, digitale uitingen en kennissessies richt op de varkenshouderij in Nederland en België.

Privacybeleid
Wij beloven dat jij centraal staat bij alles wat we doen. Ons doel is om jouw vertrouwen te behouden door jouw persoonlijke informatie met respect te behandelen en jou de controle te laten behouden.

Het is belangrijk dat je weet welke persoonlijke gegevens AgriPers bv van jou verzameld en hoe wij deze gebruiken.

We hebben ons best gedaan om onze uitleg kort en begrijpelijk te maken. Maar als je meer informatie wilt of vragen hebt, kun je contact opnemen met onze contactpersoon voor gegevensbescherming via de gegevens in de paragraaf ‘Contact’ hieronder.

Als we ooit belangrijke wijzigingen aanbrengen aan ons privacybeleid, laten we het je weten. Indien nodig vragen wij ook jouw toestemming.

Lees hier onze privacystatement: Privacystatement Varkens