Abonnement

Wilt u een abonnement aanvragen, een verhuizing doorgeven, gegevens wijzigen of heeft u andere vragen over uw abonnement? Neem dan contact op met de abonnementenadministratie van Varkens:

Abonnementenland
Postbus 20
1910 AA UITGEEST
Tel: 0251-25 79 24
Fax: 0251-31 04 05

Of regel het direct op de site van Abonnementenland: www.aboland.nl.

Abonnementsprijs
Nederland: € 109,00 per jaar excl. btw

België: € 127,00 per jaar excl. btw.
Overig buitenland: €144,00 per jaar excl. btw.

Medewerkers-abonnement
Trots op uw medewerkers? Geef ze het vakmagazine Varkens!

Als bestaande abonnee krijgt u een flinke korting op het normale tarief! Dit is een speciale aanbieding voor varkenshouders met een abonnement op Varkens. U betaalt slechts € 55,00 (excl. btw) per medewerker per jaar! Wilt u hiervan gebruik maken stuur dan uw mail met vermelding van uw abonneenummer naar info@varkens.nl

Opzeggen
Het kan zijn dat u het abonnement op Varkens op wilt zeggen. Dit vinden wij natuurlijk erg jammer, daarom horen wij graag van u wat de reden hiervoor is.

Opzeggen kan via www.aboland.nl, per post of per telefoon (zie de contactgegevens hierboven). Houd daarbij uw abonneenummer bij de hand. De opzegtermijn is acht weken voor het einde van uw abonnementsperiode. Als opzegdatum geldt de datum waarop uw opzegging door Abonnementenland is ontvangen. Indien u dit aangeeft, ontvangt u een bevestiging van uw opzegging met daarin de definitieve einddatum van uw abonnement.

Als vakmagazine Varkens hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er van uit dat u het blad ontvangt uit hoofde van uw beroep. Hierdoor wordt uw abonnement steeds stilzwijgend met een jaar verlengd.