POV%3A+maak+bezwaar+tegen+slachttaks
Nieuws
© Jos Thelosen

POV: maak bezwaar tegen slachttaks

De Producten Organisatie Varkenshouderij roept haar leden op om bezwaar te maken tegen de initatiefwet slachttaks van de Partij voor de Dieren. Bezwaar maken kan door een zienswijze in te dienen via de internetconsultatie die momenteel loopt.

De Partij voor de Dieren wil een heffing invoeren op het slachten van dieren, de zogenaamde slachttaks. POV is fel tegenstander van deze oneerlijke vorm van beprijzing van vlees en dient een uitgebreide zienswijze in tegen deze initiatiefwet. POV roept leden op om ook bezwaar te maken. U kunt hiervoor de voorbeeldbrief gebruiken, deze is hieronder te downloaden. Tot 2 april kunnen zienswijzen worden ingediend.

Download de voorbeeldbrief hier.

Dien uw zienswijze in op de site van internetconsultatie.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 2°
  0 %
 • Vrijdag
  13° / 0°
  0 %
Meer weer