Bij+het+Wroetvarken+voel+ik+me+thuis
Bedrijf in Beeld
©

Bij het Wroetvarken voel ik me thuis

Coen ter Keurs deed werkervaring buitenshuis op bij onder meer een grote vermeerderaar. Ook hielp hij zo veel hij kon mee op het zeugenbedrijf van zijn oom en tevens buurman. Sinds 2015 zijn er 300 TN50-zeugen in de stallen. Tot februari 2018 werden biggen voor de reguliere markt geproduceerd. Sinds die tijd runt Ter Keurs het zeugenbedrijf alleen en stapte hij vol overtuiging in het duurzame Wroetvarken-concept.

Lees ook het verdiepende artikel: Kiezen voor zekerheid.

Tekst: Jos Thelosen
Beeld: Henk Riswick

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  17° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  18° / 11°
  50 %
Meer weer