Ontwikkelruimte+in+Iowa
Bedrijf in Beeld
©

Ontwikkelruimte in Iowa

Aaron Juergens is als manager bij Cactus Family Farms verantwoordelijk voor 100.000 vleesvarkens en biggen op 30 productielocaties in West-Iowa. Deze varkensbedrijven maken deel uit van de integratie met 35.000 zeugen met bijbehorende vleesvarkensplaatsen. De dagelijkse verzorging van de dieren wordt uitgevoerd door de boer of ingehuurde (lokale) krachten. Wekelijks bezoekt Juergens elke locatie die bestaat uit één of een meervoud standaard stallen met 2.400 vleesvarkensplaatsen. Dan controleert hij de diergezondheid en alles wat met voer, water en lucht te maken heeft. Ook zoekt Juergens nieuwe locaties om vleesvarkens te houden in Iowa.

Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Jos Thelosen

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  20° / 8°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer