Sympathie+koesteren%2C+druk+houden
Achtergrond
©

Sympathie koesteren, druk houden

In drie weken tijd vanuit niets groeien naar een historisch boerenprotest. Op 1 oktober was er ondanks een record ochtendspits vrijwel geen enkele wanklank tegen boeren in Nederland te horen. Het grote publiek toonde sympathie voor de makers van hun voedsel. “De boeren, die initiatiefnemers en verantwoordelijken zijn voor het goed organiseren en stroomlijnen van het protest, hebben een huzarenstukje geleverd”,  zegt Jos Westerhof. “Wel moeten ze de druk op de politieke ketel houden.”

Lees het hele interview van de man achter de schermen in Varkens.nl 11.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 16°
  50 %
Meer weer