BIG+Challenge+2019+in+de+startblokken
Nieuws
©

BIG Challenge 2019 in de startblokken

Het absolute hoogtepunt van BIG Challenge 2019 zal plaats gaan vinden op 5 en 6 juni tijdens de actie Alpe D’HuZes. Maar de aftrap is de lanceringsbijeenkomst op zaterdag 10 november. Wageningen is dan het middelpunt voor deelnemers, vrijwilligers, supporters of andere geïnteresseerden uit de land- en tuinbouw en aanverwante sectoren. 

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt eveneens voor de start van BIG Challenge 2019. Die staat op 10 november op de planning in het Forum-gebouw van Wageningen UR (gebouw 102, Droevendaalsesteeg 2). Om 12.00 uur start een informatiemarkt waar vrijwilligers van BIG Challenge alles vertellen en laten zien rondom het evenement Alpe D’HuZes. Het gaat dan om onder meer de klim zelf, fietskleding, vrijwilligerswerk, appartementen, trainen, eten, sponsoring, het oppeppunt en Alpe d’HuZus. Ook het opgeven van kledingmaten is onderdeel van de lanceringsbijeenkomst.
Om 13.00 uur is er een plenaire bijeenkomst. Daar nemen oud-deelnemers en supporters de bezoekers mee in hun belevenissen en ervaringen. KWF Kankerbestrijding geeft uitleg over de besteding van het opgehaalde geld voor de actie Alpe d'HuZes. BIG Challenge waarschuwt mensen die zich voor de eerste keer aan gaan melden: het BIG Challenge-virus is zeer hardnekkig en wanneer je er eenmaal mee aanraking bent gekomen, kom je er niet meer vanaf.

De uitdaging voor 2019 is een team met varkenshouders aan de start van het evenement te laten verschijnen. John van Paassen, varkenshouder in Deurne, trekt die sectorkar.

Meld je hier aan voor deelname BIG Challenge 2019.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  17° / 13°
  50 %
Meer weer