Eerste+zuidelijke+POV%2Dregio+bestuurlijk+compleet
Nieuws
©

Eerste zuidelijke POV-regio bestuurlijk compleet

Met het benoemen van zes bestuursleden in de POV regio Zuid-West is op 9 oktober weer een stap gezet richting één varkensgeluid. De 52-jarige Rein van As (52) is gekozen tot regiovoorzitter. Hij is de voortrekker van de varkenshouders die aangesloten zijn bij de POV en actief zijn in het westen en het midden van Brabant en in de provincie Zeeland. Van As heeft een vleesvarkensbedrijf in Nispen.

De overige vijf bestuursleden van regio Zuid-West zijn: 1) Adrie Mulders (47), vleesvarkenshouder in Nispen; 2) Ad Kleiren (63), vleesvarkenshouder in Alphen; 3)  Chris Hoeven (57), zeugenhouder in Oirschot; 4) Jos Naalden (38), zeugen- en vleesvarkenshouder in Bergen op Zoom en 5) Marjo van Happen (56), zeugen- en vleesvarkensbedrijf en verkoop van eigen varkensvlees in Biest-Houtakker.

Op woensdagavond 11 oktober kiezen de POV-leden in regio Oost-Brabant hun regiobestuur. Volgende week zijn POV-leden in Limburg en Overijssel aan zet om hun regiobesturen te benoemen.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
Meer weer