POV+Gelderland+kiest+Pieter+Bouw+als+regiovoorman
Nieuws
©

POV Gelderland kiest Pieter Bouw als regiovoorman

Na de regio’s Noord en West heeft de POV-regio Gelderland op 5 oktober het regiobestuur ingevuld. Aan het hoofd van het zevenkoppige bestuur staat Pieter Bouw. De 47-jarige vleesvarkenshouder uit Voorthuizen werd gekozen tot regiovoorzitter.

De overige zes bestuurders van de POV-regio Gelderland zijn: 1) Wim Meerdink (40), zeugen- en vleesvarkenshouder, melkvee en akkerbouw in Aalten; 2) Adriaan van den Bogert (28), biologisch varkenshouder in Hedel; 3) Gerard Holleman (52), zeugen- en vleesvarkenshouder in Babberich; 4) Theo Vernooij (34), zeugenhouder in Nijkerk; 5) Johnny Bull (48), zeugen- en vleesvarkenshouder en akkerbouwer in Horssen en 6) Nico Steintjes (47), zeugen- en vleesvarkenshouder en zorgboerderij in Wehl.

Lees meer over de invulling van de POV regiobesturen.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  19° / 12°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 8°
  60 %
 • Vrijdag
  21° / 14°
  75 %
Meer weer