POV+Gelderland+kiest+Pieter+Bouw+als+regiovoorman
Nieuws
©

POV Gelderland kiest Pieter Bouw als regiovoorman

Na de regio’s Noord en West heeft de POV-regio Gelderland op 5 oktober het regiobestuur ingevuld. Aan het hoofd van het zevenkoppige bestuur staat Pieter Bouw. De 47-jarige vleesvarkenshouder uit Voorthuizen werd gekozen tot regiovoorzitter.

De overige zes bestuurders van de POV-regio Gelderland zijn: 1) Wim Meerdink (40), zeugen- en vleesvarkenshouder, melkvee en akkerbouw in Aalten; 2) Adriaan van den Bogert (28), biologisch varkenshouder in Hedel; 3) Gerard Holleman (52), zeugen- en vleesvarkenshouder in Babberich; 4) Theo Vernooij (34), zeugenhouder in Nijkerk; 5) Johnny Bull (48), zeugen- en vleesvarkenshouder en akkerbouwer in Horssen en 6) Nico Steintjes (47), zeugen- en vleesvarkenshouder en zorgboerderij in Wehl.

Lees meer over de invulling van de POV regiobesturen.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  10° / 6°
  95 %
 • Zondag
  11° / 7°
  85 %
 • Maandag
  12° / 9°
  90 %
Meer weer