West+benoemt+zeven+regiobestuurders
Nieuws
©

West benoemt zeven regiobestuurders

Varkenshouders in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland hebben als tweede POV-regio het bestuur compleet. Op 3 oktober benoemden ze zeven regiobestuurders. Gijsbert Meijers (56), vleesvarkenshouder in Leersum is gekozen tot voorzitter. Hij zal de leden in regio West gaan vertegenwoordigen in het Landelijk bestuur van de POV.

De zes andere regiobestuurders in West zijn: 1) Frans-Rene van Harten (29), vleesvarkenshouder in Woubrugge; 2) Klaas Damsteegt (58), vleesvarkenshouder, melkvee en zorgboerderij in Nieuw-Lekkerland (Zuid-Holland); 3) Kendrick de Vink (30), zeugenhouder in Nieuwerbrug; 4) Herry Kok (48), zeugen- en vleesvarkenshouder in Stoutenburg-Noord; 5) Wim van Vulpen (48), zeugen- en vleesvarkenshouder in Bunnik en 6) Ruud Broeren (31), vleesvarkenshouder en akkerbouw in Zeewolde (Flevoland).

Hiermee zet de tweede van de zeven POV-regio’s weer een stap richting het samengaan van de NVV en LTO Varkenshouderij. Via de POV wordt met één geluid naar buiten getreden en heeft de varkenssector één belangenbehartiger. De definitieve fusie van van NVV en LTO Varkenshouderij vindt plaats op 1 januari 2018.

Lees meer over regiobesturen van de POV.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 7°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer