50+jaar+en+nog+lang+niet+klaar
Nieuws
©

50 jaar en nog lang niet klaar

Als communicatiemedewerker bij de POV en bij de NVV en als oud-landbouwjournaliste staat Caroline van der Plas niet vaak voor verrassingen. Ook niet omdat ze als @Lientje1967 superactief is op Twitter en zij het initiatief Boerburgertweet startte op Twitter- en Facebook.

Op haar vijftigste verjaardag (6 juni) werd ze evenwel overdonderd door een ludieke actie van agrarisch ondernemers. Zij knutselden een Sara ineen en togen naar Deventer om de pop op een prominent plekje te installeren. De Sara met zwarte pruik was natuurlijk ook uitgerust met Van der Plas haar grote wapen: de smartphone. Daarnaast werd een spandoek op haar groene ‘erfafscheiding’ opgehangen met een toepasselijke tekst:

De Nederlandse boer met zijn wel en wee,
@lientje 1967 is er dag en nacht druk mee.

Boerburgertweet is een grote hit,
Dit is waar haar ziel en zaligheid in zit.

Ze laat zich de kaas niet van het brood eten,
maar altijd vanuit een groot hart, moet u weten!

Deze topper, nu 50 jaar,
is  met al haar bezigheden nog lang niet klaar!

Caroline van harte gefeliciteerd!

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
Meer weer