Big+Challenge+doet+Berlijn+aan
Nieuws
©

Big Challenge doet Berlijn aan

In acht dagen van Amsterdam naar Berlijn fietsen voor het goede doel. Deze bijzondere actie ‘Big Challenge on Tour’ eindigde afgelopen vrijdag (19 mei) bij de Brandenburger Tor in Berlijn. Na circa 1.000 kilometer koersen finishten de kanjers in de Duitse hoofdstad met 1.000 stoplichten. Twee van de acht etappes zijn in Nederland gestart: Amsterdam en Wageningen.

Bij de finish stonden Duitse staatssecretaris van Landbouw en enkele andere hoogwaardigheidsbekleders om de Big Challengers te onthalen. Tijdens de Big Challenge on Tour zijn allerlei acties georganiseerd. Deze hebben tot nu toe 147.000 euro opgebracht voor Big Challenge Deutschland.

De teller van de actie Big Challenge 2017 schuurt tegen de één miljoen euro aan (990.000 euro op 22 mei). Op 31 mei zal de Alpe d'HuZus plaatsvinden en een dag later de Alpe d'HuZes. 230 fietsers en (hard)lopers in 27 teams gelieerd aan de agrarische sector verschijnen dan aan de start van het jaarlijkse evenement in de Franse alpen. Het doel van Big Challenge is: zo veel mogelijk geld inzamelen voor het onderzoek naar Goed, Gelukkig en Gezond leven met kanker.

Kijk op de site Big Challenge.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  60 %
Meer weer