Signalen+boerennood+oppikken
Nieuws
©

Signalen boerennood oppikken

Verwaarlozen van zijn landbouwdieren is het laatste wat een boer zal doen. Incidenten zullen echter te allen tijde blijven opduiken. Zoiets is niet alleen tragisch voor bijvoorbeeld de varkens en de betreffende varkenshouder, ook het imago van de sector doet het absoluut geen goed. Daarom is het belangrijk dat erfbettreders met name dierenartsen en voeradviseurs en familieleden van een boer in grote nood, de signalen opvangen en dat doorgeven bij het Vertrouwensloket welzijn.

Bekijk ook de onderstaande video die LTO speciaal maakte om aandacht te vragen voor deze gevoelige problematiek.

https://youtu.be/zOO5a5BbQt4

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  20° / 8°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer