Marlies en Johan Jacobs runnen een fokbedrijf en produceren TN70-gelten. De beertjes en uitgeslecteerde geltjes worden sinds eind 2018 allemaal op het eigen bedrijf slachtrijp gemaakt. Het eerste jaar deze 'bijproductenstroom' op het eigen bedrijf optimaal tot waarde brengen, bevalt de ondernemers goed. De topresultaten smaken volgens hen naar meer.
Lees het artikel: vleesproductie erbij nemen.
Tekst: Jos Thelosen
Beeld: Van Assendelft Fotografie
Lees ook
Meest gelezen
'Eenheidsworst of juist meer variatie?'
Gisteren, 08:30
Jan Merks: onze fokkerijman in China
23-04-2024
Vion noteert stabiel op ongewoon moment
24-04-2024
Blogs
'Eenheidsworst of juist meer variatie?'
Gisteren, 08:30
'Zien, en gezien worden'
22-04-2024
'Oost west, thuis best in Mariahout'
18-04-2024
'Dankjewel persoon X'
15-04-2024
Bedrijf in Beeld
Partners
Betere bigoverleving? Herken waar het fout gaat! (Deel 1)
Ceva Santé Animale
Slingerziekte, bedreiging voor de prestaties van gespeende biggen
Ceva Santé Animale
De grillen van het PRRS-virus
MSD Animal Health
Stelling
Loading