Registreren+voor+EPP%2Dcongres+gestart
Nieuws
© Studio Van Assendelft

Registreren voor EPP-congres gestart

Na twee jaar vertraging door corona zal het dertigjarig bestaan van de netwerkvereniging European Pig Producers (EPP) toch gevierd worden. Van 18 tot 20 mei houdt de Dutch Branch van de EPP het jaarcongres in Nederland.

De werktitel van het congres in 2022 is 'Full chanches ahead in a rapid changing environment': Volop kansen in een snel veranderende omgeving. Rosanne van Genugten voorzitter van de EPP Dutch Branche licht dat toe in een wervingsvideo.

De registratie van het congres is geopend sinds 1 januari 2022 voor EPP-leden. Vanaf 14 februari 2022 kunnen niet-leden zich registreren. Tijdens de congresdagen houdt de organisatie extra rekening met de veiligheid van de deelnemers. De EPP Dutch Branch gaf eerder aan te mikken op minimaal 350 gasten.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  12° / 9°
  90 %
 • Vrijdag
  10° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer