EPP%2Dcongres+schuift+een+jaar+op
Nieuws
© Varkens Archief

EPP-congres schuift een jaar op

Wat een bijzondere jubileum bijeenkomst voor de 30-jarige EPP had moeten worden, is vanwege wereldwijde beperkingen door coronamaatregelen afgeblazen. Het jaarcongres van de European Pig Producers (EPP) wordt met een jaar uitgesteld. De organisatie van de bijeenkomst was in handen van de Nederlandse tak van de EPP.

De gezondheid van de EPP-leden is belangrijk voor de organisatie. Het jaarlijkse evenement van de EPP was gepland van 9-11 juni in Biddinghuizen. Voor het thema 'Volledige kansen vooruit' werd een interessant programma in elkaar gezet. Samen met hoofdsponsoren zijn excursies en bedrijfsbezoeken geregeld, maar die zijn nu allemaal afgezegd. De bezoeken aan innoverende bedrijven zou een doorkijk schetsen van de huidige uitdagingen om toekomstige kansen in Nederlands perspectief..

Het congres zoals dat gepland was zal worden verschoven naar begin juni 2021. De congreslocatie is hetzelfde alsook het programma en het thema. De definitieve datum zal binnenkort bekend worden gemaakt.
Leden die zich ingeschreven hebben voor congresdeelname kunnen hun inschrijving onder dezelfde voorwaarden laten doorlopen. Deelnemers die hun inschrijving willen annuleren, kunnen contact opnemen met het organisatieteam. Dit voor verdere informatie en de financiële afhandeling.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  60 %
Meer weer