Den+Bosch+hart+varkensbeurzen+2021
Nieuws
© Seijbel Fotografie

Den Bosch hart varkensbeurzen 2021

Het varkensevent Dutch Pork Expo wordt verplaatst van de Evenementenhal Venray naar de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. De organisatie van het vakevent bereidt zich voor op een eerste editie op die nieuwe locatie op 26 en 27 januari 2021. Binnen dezelfde gemeente ziet tien maanden later de Intensieve Veehouderijbeurs Rosmalen het levenslicht.

In 2019 vond de eerste editie van Dutch Pork Expo (DPE) plaats in Evenementenhal Venray. Vanwege coronamaatregelen mocht de 2020-editie in april niet doorgaan en blijkt die locatie voortaan niet meer beschikbaar te zijn voor DPE. Volgens beursorganisator Easyfairs zijn de Brabanthallen een prima plek om de varkensvakbeurs te houden. De hallen liggen in het hart van de Nederlandse varkenssector.

Verder hebben de Babanthallen een historie als ontmoetingsplek en vakbeurslocatie. De hallen bieden goede faciliteiten en de locatie is prima bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. 'Met de Brabanthallen hebben we de juiste locatie en de juiste partner gevonden om Dutch Pork Expo voor 2021 en de jaren daarna te organiseren', geeft Lucas van't Hof van Dutch Pork Expo aan.

Veilig en verantwoord

Vanzelfsprekend houdt de beursorganisatie de actualiteit rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Alle denkbare protocollen en coronamaatregelen staan klaar om DPE op een veilige en verantwoorde wijze door te laten gaan. Van't Hof: 'Met onze door SGS gecertificeerde protocollen gaan we verder dan elke andere beursorganisatie.'

Op 11 en 12 november vindt een gecombineerde vakbeurs voor de varkens-, pluimvee- en kalverhouderij in dezelfde gemeente plaats. Bij het Autotron in Rosmalen wordt dan voor het eerst de Intensieve Veehouderijbeurs Rosmalen gehouden door CNO-Expo. Dat moet de aftrap vormen van een tweejaarlijks terugkerende vakbeurs op die plek waar ook het menselijk contact centraal staat.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
 • Vrijdag
  23° / 17°
  80 %
Meer weer