Dringen+voor+plekje+op+vakbeursagenda
Nieuws
© Seijbel Fotografie

Dringen voor plekje op vakbeursagenda

DLG heeft de organisatie van EuroTier 2020 drie maanden opgeschoven. De internationale landbouwvakbeurs in Hannover zal plaatsvinden van 9 tot en met 12 februari. Daarmee staan binnen een maand drie aansprekende vakbeurzen op het programma.

Vanwege coronaperikelen en de mogelijk te verwachten beperkingen, heeft beursorganisator DLG besloten EuroTier te verplaatsen. Met de data begin februari wordt het dringen voor de vakbeurzen in Noordwest-Europa. Niet alleen om een geschikte datum te prikken, maar ook om de gunst van de internationale beursbezoekers en exposanten.

Zo besloot organisator van vakevents Easyfairs in april Dutch Pork Expo 2020 vanwege coronaperikelen al te verschuiven. De eerstvolgende Dutch Pork Expo staat nu gepland op 26 en 27 januari 2021 in Evenementenhal Venray.

Maar de eerste agrarische vakbeurs in 2021, waar mening Nederlandse varkenshouder zich graag oriënteert, is Agromek in Herning. Die beurs vindt plaats op 19 tot en met 22 januari.
Voor het Nederlandse bedrijfsleven dat zich internationaal wil presenteren, lijkt het erop dat ze keuzes moet maken.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  10° / 6°
  95 %
 • Zondag
  11° / 7°
  85 %
 • Maandag
  12° / 9°
  90 %
Meer weer