LIV%2Dformule+sectorspecifiek+en+dag+korter
Nieuws
©

LIV-formule sectorspecifiek en dag korter

De organisatie van de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) - Easyfairs Evenementenhal - wijzigt haar strategie. Per 2019 zal één nationaal evenement plaatsvinden voor de varkenshouderij en één voor de pluimveehouderij. Het aantal beursdagen wordt teruggebracht naar twee.

Het event voor de varkenssector zal volgend jaar plaatsvinden in de Evenementenhal Venray. Die beurs staat op de planning voor 16 en 17 april. Het nationale event voor de pluimveehouderij vindt een maand daarvoor plaats in Hardenberg (19 en 20 maart).
Volgens Easyfairs is de nieuwe strategie uitvoerig ‘getoetst’ bij een deel van de exposanten, diverse organisaties én bij een select aantal bezoekers van de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij. Aan de opzet van het concept - gastvrijheid en service - zal niets veranderen. Wel zal er nog gerichter op de doelgroep aandacht worden besteed aan (kennis)thema's in de sector, zoals verduurzaming, risicomanagement en opleiding en scholing.

Op 11 september vindt een kick-off plaats in Evenementenhal Gorinchem. Daar zal het het volledig nieuwe programma van de Nationale Vakevents worden gepresenteerd, inclusief de nieuwe namen.

Géén LIV Hardenberg 2018 meer


Door de per direct gewijzigde beursformule zal de 23e editie (23-25 oktober 2018) van LIV Hardenberg niet meer plaatsvinden. De voortekenen wezen al op een mogelijke verandering in de beursstrategie van LIV Venray en LIV Hardenberg.

 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
 • Donderdag
  25° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  28° / 14°
  5 %
Meer weer