Koninklijke+onderscheiding+voor+Antoon+Sanders
Nieuws
©

Koninklijke onderscheiding voor Antoon Sanders

In de varkenshouderij en zeker ook bij Varkens.nl is Antoon Sanders uit Nistelrode geen onbekende. De ondernemerscoach bij ZLTO is actief voor Stichting Kwalitatief Personeel Varkenshouderij (KPV). Maar hij is ook nog eens erg maatschappelijk betrokken. Daarvoor is Sanders op Koningsdag 2018 in het zonnetje gezet en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Sinds 1970 zet Antoon Sanders zich op een breed vlak in voor het leefbaar houden van zijn woonplaats. Hij was zo’n 10 jaar bestuurslid bij de voetbalvereniging RKSV Prinses Irene. Hij was secretaris en maakte deel uit van het clubmanagement. Hij richtte de Business Club op en was aanspreekpunt voor externe organisaties zoals de Dancing Kids en de Stichting Dichterbij.

Maar ook speelt hij al jarenlang voor Sinterklaas en gaat dan bij minderbedeelden in Nistelrode langs met nuttige cadeaus en aandacht. Ook was hij voorzitter en later secretaris van Fanfare St. Lambertus.

Varkens.nl feliciteert Antoon Sanders met zijn Koninklijke onderscheiding.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
Meer weer