LIV+Venray+trekt+weer+minder+bezoekers
Nieuws
©

LIV Venray trekt weer minder bezoekers

Met 15.000 bezoekers blijft de dalende trend in bezoekersaantal van de LIV in Venray doorgaan. In 2017 werden nog ruim 17.000 mensen verwelkomd. Dat betekent een daling van ruim 11 procent. De editie 2016 in de Evenementhal in Venray trok nog 19.000 personen.

De organisatie van de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) in Venray meldt dat in drie dagen ruim 15.000 bezoekers naar de Evenementenhal zijn gekomen. Volgens Easyfairs Evenementenhal is de tevredenheid onder zowel de 260 exposanten als de bezoekers groot. Vooraf is door de organisatie nog nadrukkelijker gestuurd op de bezoekerskwaliteit. “De intensieve sectoren staan onder druk, maar er heerst een ongelofelijke strijdbaarheid om het beste bij elkaar naar boven te halen’, zeggen de organisatoren Natascha Halbertsma en Judith Pelgrim. “Bezoekers aan de LIV gaven aan dat het een onmisbaar verzamelpunt is. Ze zien de vakbeurs als hét contactmoment, maar ook om te sparren over de laatste ontwikkelingen in hun sector.”

Ook is de LIV Venray 2018 editie meer ingezet op kennisoverdracht. Zo werden onder meer het openingssymposium over erfveiligheid georganiseerd. Maar ook konden bezoekers dagelijks aanschuiven bij kennissessies van Wageningen University & Research en De Gezondheidsdienst voor Dieren. “Toch hebben we met zijn allen een super mooie show neergezet met goede resultaten in een krimpende intensieve veehouderijsector. Daar mogen we met elkaar ontzettend trots op zijn”, aldus Halbertsma en Pelgrim.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  17° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  18° / 11°
  50 %
Meer weer