Plateau+werkt+goed
Bedrijf in Beeld
©

Plateau werkt goed

Een plateau is een goede oplossing om meer ruimte te creëren in de stal. Dat was bij Kees en Marja Bastiaansen (Woensdrecht) nodig om de stap naar Beter Leven/Varken van Morgen mogelijk te maken. Het plateau kost alleen 2 uur extra arbeid bij het schoonmaken van de afdeling. Verder heeft het plateau geen nadelen voor de arbeid, hygiëne, gezondheid, of technische resultaten. Het deurtje dat nodig was om de groep groter te maken, is de eerste vier weken wel een nadeel voor de hokbevuiling.

Lees ook dit verdiepende artikel.

Tekst: John Lamers
Foto’s: Henk Riswick

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  22° / 16°
  20 %
 • Zaterdag
  21° / 15°
  20 %
 • Zondag
  23° / 13°
  25 %
Meer weer