Veel+pluspunten+nodig
Bedrijf in Beeld
©

Veel pluspunten nodig

Met welke maatregelen je nu precies voorkomt dat varkens gaan staarbijten, kan Merel Postma, innovatiemanager bij Livar, niet aangeven. Het gaat volgens haar om de combinatie van alle factoren: meer ruimte, veel afleidingsmateriaal, een goede gezondheid, tomen bij elkaar houden, een goede bioveiligheid, een goed klimaat en een goede voeding. En als je het op al die punten  kennelijk goed doet, dan kun je varkens met krulstaarten houden, zonder problemen door staartbijten.

Lees ook dit artikel.

Tekst: John Lamers
Foto’s: Van Assendelft fotografie

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
Meer weer