2017%3A+jaar+van+de+%C3%A9%C3%A9nwording
Nieuws
©

2017: jaar van de éénwording


Vier jaar na de oproep tot één varkensgeluid gaat het er in 2017 van komen. De POV-leden stemden tijdens de ALV op 19 december in met het tekenen van de intentieovereenkomst. De dag erop hebben de NVV, LTO Varkenshouderij, LTO Nederland en de regionale LTO’s de intentieovereenkomst voor één varkensgeluid getekend. Deze overeenkomst moet in 2017 leiden tot één gezamenlijke POV Belangenbehartiging voor alle varkenshouders in Nederland. De afspraken moeten ertoe bijdragen dat de organisaties structureel, productief en constructief samenwerken.

Eind november stemde de Algemene Ledenvergadering van de NVV al in met die langgekoesterde wens. Na zeven regionale raadplegingen bleken ook de leden van de LTO-organisaties vóór te zijn.

 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  2° / -3°
  10 %
 • Vrijdag
  0° / -4°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
Meer weer