Water+is+primair
Bedrijf in Beeld
©

Water is primair

Water is primair

Thierry Janssens runt in Aalter (België) het varkensbedrijf Innsolpig. Samen met zijn vrouw Christel Noppe, hun kinderen Arne,  Antoon en Fleur en twee medewerkers houdt hij 570 zeugen en 6.200 vleesvarkens. Op de thuislocatie is plaats voor 1.200 vleesvarkens. Op een tweede locatie met 2.500 vleesvarkensplaatsen staat ook de stal voor het uitvoeren van voerproeven bij circa 1.800 vleesvarkens. Ook houdt hij onder meer de wateropname van zijn dieren nauwgezet bij. Op een derde locatie worden 2.500 vleesvarkens gehouden.

Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Koos Groenewold

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  18° / 12°
  30 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  10 %
 • Zaterdag
  22° / 14°
  20 %
Meer weer