Dubbel+feestje+vieren+in+Oirschot
Nieuws
©

Dubbel feestje vieren in Oirschot

Moederdag 2016 gaat bij Oirschotse zeugenhouder Kees van der Meijden de boeken in als een heel bijzondere dag. Na jarenlang geen biggen geboren te zien worden op zijn eigen bedrijf in Spoordonk, zijn op 8 mei de eerste tomen biggen ter wereld gekomen in de gloednieuwe kraamstal. Een blije bedrijfsleider Ricky maakte een selfie. Moeder en kroost maken het volgens hem prima. Om het heuglijke feit te vieren deelde Van de Meijden aan personeel en belangstellenden beschuit met muisjes uit.

Naaste de verwelkoming van de eerste pas geboren SPF-biggen viert Varkens.nl nog een primeur op de locatie van Van der Meijden. In het fonkelnieuwe Praktijkcentrum van Varkens.nl aan Langendonksedijk 5 wordt deze week de eerste Kennissessie georganiseerd. Daarom staat de speciale geboortelekkernij ook voor alle deelnemers aan de Kennissessie ‘Sturen met voeding’ op dinsdag 10 mei te wachten. Tussen 16.00 en 21.00 uur gaan zij zich verdiepen in de vraag hoe ze met voeren kunnen sturen naar vitale en gezonde vleesvarkens.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
Meer weer