Hoe draagt Broodmelange bij aan goede bedrijfsresultaten?

Een goede groei wordt mede bereikt door een optimale energievoorziening. Zetmeel is de grootste energieleverancier in een rantsoen. De zetmeeldeeltjes van tarwebloem in Broodmelange zijn fijner dan de zetmeeldeeltjes van tarwe. Hierdoor hebben enzymen een groter oppervlak beschikbaar om af te breken waardoor het varken het product beter én sneller kan benutten. Dit maakt Broodmelange een uitstekende energiebron voor goede groeiresultaten bij vleesvarkens.

Met Broodmelange verhoogt u de EW van brijrantsoenen eenvoudig. Dit levert de volgende voordelen op:
? Scherpere voerconversie;
? Hogere voerwinst door een scherpere voerconversie;
? Lagere pakketprijs dankzij hoge EW;
? Lagere mestafzetkosten door lage P-aanvoer;
? Lagere mestafzetkosten door minder m3 mest.

Veiligheid gegarandeerd
De premium grondstoffen uit de levensmiddelenindustrie vormen de stabiele en veilige basis van Broodmelange. Strenge controles vóór en tijdens de productie van levensmiddelen en de productie van Broodmelange garanderen dat we alleen de beste producten in Broodmelange verwerken voor een stabiel en veilig eindproduct.

 • Broodmelange is goed geconserveerd. Nijsen/Granico streeft naar een pH rond 3,6. Deze lage pH draagt bij aan gezonde dieren:
 • Het remt het de ontwikkeling van gisten en schimmels. Door een permanent strakke controle op gisten en schimmels komen deze nauwelijks voor;
 • Het helpt infecties van het maagdarmkanaal, urinewegen of andere organen voorkomen doordat enterobacteriën geen kans krijgen om zich te ontwikkelen;
 • Door de snelle vertering krijgen schadelijke bacteriën aan het einde van de darm geen kans om te groeien. Dit bevordert de darmgezondheid.

Hoe stabiel is Broodmelange?
Wij produceren Broodmelange binnen bepaalde matrixwaarden. Zo garanderen wij een constante samenstelling. Het hoge droge stofgehalte in Broodmelange vergroot het draagvermogen en de stabiliteit van brijrantsoenen. Dit leidt op haar beurt tot een gelijkmatige opname van het rantsoen en uniformere koppels.

Kan ik jaarrond op Broodmelange rekenen?
Broodmelange is jaarrond leverbaar. Ook qua leverbetrouwbaarheid is Broodmelange dé stabiele factor in Brijrantsoenen. U kunt dus het gehele jaar op Broodmelange rekenen. Ook tijdens de feestdagen! Daarnaast werken we voor een goede communicatie met Nederlandstalige chauffeurs.

Maak snel kennis met Broodmelange, vraag nu het gratis kennismakingspakket aan!

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 9°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer