12-uursbiest

Bigoverleving is voor Mark en Peggy van den Heuvel een continue punt van aandacht. Ze streven naar kwaliteit en biggen met maximale weerstand. Zij hebben in het Brabantse De Mortel 400 zeugen en 950 vleesvarkens. Gemiddeld produceert een zeug 31 gespeende Topigs 20 *Tempo biggen per jaar.  Sinds kort zetten de varkenshoduers een preparaat van 12-uursbiest in. Pasgeboren biggen die het écht nodig hebben, geven ze een stoot energie en beschermende stoffen mee.

Lees ook het artikel: "Altijd echte biest achter de hand."



Tekst: Jos Thelosen
Beeld: Van Assendelft Fotografie

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer