Hans Olijslagers technisch directeur Pigture Group

Hans Olijslagers wordt de nieuwe technisch directeur van Pigture Group. Hij gaat deze functie vanaf 1 september 2011 vervullen. Olijslagers (47) wordt tevens mededirecteur van IPG, het kennisinstituut van de organisatie. Hij gaat samen met de huidige directeuren Martin Bijl (algemeen directeur) en Cor van Hertrooij (financieel directeur) de groepsdirectie van Pigture Group vormen. Olijslagers wordt daarmee de opvolger van Jan Merks die begin 2011 de organisatie verliet.


Met de aanstelling van Hans Olijslagers krijgt Pigture Group (de moedermaatschappij van o.a. TOPIGS, IPG en Varkens K.I. Nederland) een technisch directeur die kan bogen op veel ervaring in de Nederlandse en internationale varkensfokkerij. Olijslagers is al sinds 1987 in dienst bij de organisatie en heeft verschillende management functies vervuld.


Hans Olijslagers is momenteel regiodirecteur bij TOPIGS voor de regio Noordwest Europa en directeur van TOPIGS Nederland. Hij zal naast zijn technisch directeurschap ook regiodirecteur voor Noordwest Europa blijven. Voor de positie van directeur TOPIGS Nederland wordt een vervanger gezocht.


Olijslagers krijgt als techisch directeur de leiding over de afdelingen Support en Development, Research en de nieuw te vormen afdeling kernfokkerij. In deze nieuwe afdeling wordt alle aansturing van de kernfokkerij activiteiten van TOPIGS gebundeld om zo effectiever genetische vooruitgang te boeken.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer