Partners: MS Schippers

MS Schippers

MS Schippers is een innovatief, internationaal familiebedrijf met “Passion for Farming”. Door innovatie en daadkracht is MS Schippers uitgegroeid tot een bekende speler in de markt. Dagelijks zetten ruim 400 medewerkers zich in voor een antibioticavrije productie.

MS Schippers is een totaalleverancier voor de veehouderij. Enerzijds bieden we een breed en diep productassortiment aan wat eenvoudig te bestellen is via onze webshops, anderzijds ontwikkelen we innovatieve producten en oplossingen die leiden tot arbeidsverlichting, tijdsbesparing en betere resultaten.

Met onze HyCare-methode bewijzen we dat er veel bereikt kan worden met infectiepreventie. Door goede begeleiding, externe en interne biosecurity worden tegen lage kosten doelen zoals een betere diergezondheid, groei, voederconversie en minder antibioticagebruik bereikt.  Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en kennis te delen werken we samen met diverse nationale en internationale opleidingsinstituten en universiteiten.