BIG+Challenge+haalt+tot+nu+toe+1%2E128%2E155+euro+op
Nieuws
© Jannemieke Termeer

BIG Challenge haalt tot nu toe 1.128.155 euro op

BIG Challenge, farmers against cancer, heeft tot nu toe 1.128.155 euro opgehaald. Die tussenstand is dinsdag bekendgemaakt. Daarmee levert het team uit de agro- en foodsector een grote financiële bijdrage aan het onderzoek naar kanker.

Dat bedrag zal de komende dagen verder stijgen. In de afgelopen veertien jaar heeft BIG Challenge al meer dan 13 miljoen euro opgehaald. Woensdag en donderdag gaan de circa 225 deelnemers op de fiets of lopend de strijd met de Franse berg aan. Dinsdag kwamen ze met supporters en vrijwilligers samen in Alpe d'Huez om hun dierbaren te gedenken.


BIG Challenge, farmers against cancer, bestaat uit agrarisch ondernemers, adviseurs, leveranciers en andere betrokkenen. Ze zetten zich in om een einde te maken aan de ellende en onmacht die kanker in onze maatschappij veroorzaakt.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  20° / 11°
  20 %
 • Zondag
  23° / 11°
  10 %
 • Maandag
  24° / 12°
  10 %
Meer weer