Belgi%C3%AB+krijgt+eigen+directeur+Topigs+Norsvin
Nieuws
© Topigs Norsvin

België krijgt eigen directeur Topigs Norsvin

Geert Rombouts gaat op 10 juli aan de slag als de eerste directeur van Topigs Norsvin België. Hij wordt in België ook verantwoordelijk voor de ki-activiteiten die zijn verbonden aan de leverancier van varkensgenetica.

De Belgische varkenshouderij kent Rombouts van haver tot gort. Hij heeft veel ervaring op het gebied van varkensfokkerij. Zo werkte hij in diverse functie bij verschillende leveranciers van genetica zoals Choice Genetics, RA-SE Genetics en Seghers Hybrid. Rombouts zal rapporteren aan Arno van de Laar, regiodirecteur Europa bij Topigs Norsvin.

Van de Laar: 'Met de kennis en ervaring die Geert Rombouts heeft, zal hij bijdragen aan de verdere versterking de nieuwe structuur van Topigs Norsvin in België. Deze structuur is gericht op de versterking van de Belgische varkenshouderij door onder meer het ontwikkelen van marktconcepten.'

Rombouts: 'Met een open blik en mijn bagage van bijna dertig jaar in de internationale varkensgenetica wil ik samen met de Belgische varkenssector vanuit geneticazijde de keten helpen versterken. Met een fokkerijorganisatie die internationaal sterk staat en veel investeert in onderzoek en ontwikkeling, is Topigs Norsvin voor mij de beste keuze.'

In België is Topigs Norsvin marktleider op het gebied van zeugengenetica.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  17° / 13°
  50 %
Meer weer