Jaar+van+de+big+in+het+verschiet
Nieuws
© Freelancer

Jaar van de big in het verschiet

Samen met zeugenhouders stap voor stap werken aan het verbeteren van bigkwaliteit. Dat staat centraal in 2021 in het jaar van de big van ForFarmers. Het leven van een big is een aaneenschakeling van gebeurtenissen en momenten waarop het optimaal moet zijn: 'big moments'.

De geboorte, zelf ademen, opstaan en voor de eerste keer een speen vinden. Immuniteit opbouwen en het leren eten en verteren van vast voedsel. Voor zeugenhouders alledaagse dingen, maar voor iedere big cruciale momenten die ervoor zorgen dat een big gezond en vitaal opgroeit.

Iedere zeugenhouder streeft naar gezonde koppels biggen van goede kwaliteit. Echter met het groter worden van de varkensbedrijven, met meerdere locaties en het steeds hogere aantal geboren biggen ontstaan er nieuwe uitdagingen. Het antwoord van ForFarmers is een totaalaanpak, waarbij in de praktijk doelgericht gewerkt wordt met het Vida 6-stappenplan. Van biestvoorziening tot de voeropname na spenen. Want als de basis goed staat, volgt gegarandeerd resultaat.

Het verschil maken

Een belangrijk onderdeel van het jaar van de big is het vernieuwde Vida-voerassortiment dat begin 2021 wordt geïntroduceerd. Dit voerpakket in combinatie met de kennis van hun specialisten levert een cruciale bijdrage aan alle big momenten. Elke maand van komend jaar worden logisch opvolgende thema's uitgelicht. Op die manier gaat ForFarmers samen met de zeugenhouder het verschil maken in de biggenopfok. Het doel van het biggenjaar 2021: gezondere biggen van een hogere kwaliteit.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 2°
  0 %
 • Vrijdag
  13° / 0°
  0 %
Meer weer