Prijzen+voor+kleurrijkste+varkenscreaties
Nieuws
© Varkens Archief

Prijzen voor kleurrijkste varkenscreaties

Varkens horen te allen tijde bij Nederland. Ook bij zomerse temperaturen en tijdens het vieren van vakantie in Nederland. Speciaal voor kinderen komt Het Beste Idee van Varkensland met een kleurplatenwedstrijd en leuke prijsjes.

Het coronavirus heeft de aanloop naar deze zomer voor iedereen heel anders laten verlopen dan normaal. Veel mensen gaan niet, korter of in eigen land op vakantie. Omdat Nederland niet zonder varkens kan, bedacht Het Beste Idee van Varkensland (HBIVV) een leuke actie om kinderen te enthousiasmeren voor de varkenshouderij.

© HBIVV/POV

Met een kleurplatenwedstrijd wil HBIVV kinderen zelf na laten denken over wat een varken leuk, fijn en lekker vindt. Hun kleurencreaties kunnen inspiratie zijn voor de sector. Maar tegelijkertijd wil de organisatie kinderen ook wat leren en meegeven over varkens.

Deelname is eenvoudig

Meedoen aan de kleurplatenactie is eenvoudig, open de pdf onder dit artikel. Laat kinderen er een mooi en kleurrijk kunstwerk van maken. Maar HBIVV hoopt dat de generatie van de toekomst ook nadenkt over varkens en de varkenshouderij.

Scan of fotografeer je creatie en mail die naar info@hetbesteideevanvarkensland.nl. Maar doe dat wel voor 1 september 2020. Dan maken de mooiste pronkstukken van jonge kunstenaars kans op het winnen van een leuke prijs.

Klik voor de kleurplaat op onderstaande pdf

Downloads
Varkenskleurplaat

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 16°
  50 %
Meer weer