POV+steunt+Boerenprotest
Nieuws
©

POV steunt Boerenprotest

Op 1 oktober organiseert Farmers Defence Force (FDF) een boerenprotest in Den Haag. De POV ondersteunt de organisatie op de achtergrond en blijft dat doen. Het is een goede zaak dat boeren hun stem willen laten horen tegen de valse berichtgeving die met regelmaat over de landbouw wordt uitgestort.

POV en FDF strijden voor hetzelfde: respect voor boeren, stoppen met boeren overal de schuld van geven, maatschappelijke waardering en een goede boterham. En vanuit de gedachte dat we elkaar moeten helpen waar dat kan. De POV wenst Farmers Defence Force en alle boeren heel veel succes toe met het boerenprotest. Maak er memorabele en vriendelijke dag van!

FDF is in de lead voor de organisatie. Naar verwachting zullen enkele duizenden boeren deelnemen. Varkenshouders die mee willen naar Den Haag stellen zich voor het programma het beste in verbinding met de organisatie. Ook POV-bestuurders zullen zich bij de actie voegen.

Zie voor de organisatie de website van FDF .

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  20° / 8°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer