ASML%2Dtopper+versterkt+RvC+Vion
Nieuws
©

ASML-topper versterkt RvC Vion

De Raad van Commissarissen (RvC) van Vion Food Group is weer op volle sterkte. Rogier Jacobs, een topper uit de IT-wereld, is de opvolger van Ronald Lotgerink die uit de RvC stapte omdat hij op 1 september 2018 CEO van Vion werd. 

Rogier Jacobs is momenteel Chief Information Officer (CIO) bij het Nederlandse hightechbedrijf ASML. Hij werkte ook als CIO bij Cofco International (onderdeel van de COFCO Group: China's grootste voedselverwerker, producent en handelaar) en Cargill INC (Amerikaans agro-industrieel concern). In het verleden heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed bij onder andere Océ, Toyota, Ericsson en Capgemini.

Ervaring met IT


Volgens RvC-voorzitter Theo Koekkoek is Jacobs' uitgebreide internationale ervaring en netwerk op het gebied van IT van toegevoegde waarde. “Niet alleen voor de Raad van Commissarissen maar ook voor de steeds digitaler wordende toekomst van Vion.”
Na deze wijziging bestaat de raad van commissarissen uit de volgende leden: Theo Koekkoek (voorzitter), Tom Heidman (vicevoorzitter), Marieke Bax, Hans Huijbers, Rogier Jacobs en Ton van der Laan.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Blogs

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  18° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  17° / 11°
  80 %
Meer weer