Topigs+Norsvin+zoekt+nieuwe+CEO
Nieuws
©

Topigs Norsvin zoekt nieuwe CEO

Martin Bijl, Chief Executive Officer bij Topigs Norsvin, gaat de varkensfokkerijorganisatie eind augustus verlaten. Bijl start per 1 september in de Raad van Bestuur van de Royal Barenbrug Groep. In zijn nieuwe functie bij het mondiaal opererend veredelingsbedrijf in gazongrassen en voedergewassen blijft hij actief in de wereld van genetica.

Bijl is elf jaar als CEO actief geweest bij de fokkerijorganisatie met het hoofdkantoor in Vught. Onder Bijls leiderschap is Topigs een fusie aangegaan met Norsvin. “Hij heeft Topigs Norsvin getransformeerd in een succesvol high-tech en wereldwijd opererend varkensgeneticabedrijf”, zegt Mark Tijssen, voorzitter Topigs Norsvin. “Ook uit naam van de Raad van Commissarissen wil ik Martin bedanken voor zijn enorme inzet.”
Martin Bijl noemt het een enorm voorrecht om leiding te mogen hebben geven aan Topigs Norsvin gedurende een interessante en uitdagende periode van transformatie en groei. “Samen met de collega’s wereldwijd hebben we Topigs Norsvin neergezet als leidend en wereldwijd opererend bedrijf. Ik ben ervan overtuigd dat de organisatie deze lijn verder zal doortrekken.”

Een zoektocht naar een nieuwe CEO zal spoedig starten. Na Bijls vertrek zullen Hans Olijslagers (CTO) en Cor van Hertrooij (CFO) Topigs Norsvin leiden tot een nieuwe CEO is aangesteld.

Jaarbijeenkomst


Bij de jaarbijeenkomst 2019 van Coöperatie Topigs zal Bijl voor de laatste keer als CEO aanwezig zijn. Op maandag 27 mei vindt dat evenement plaats bij Burgers Zoo in Arnhem. Het draait die avond om een betere samenwerking tussen de schakels die er in Nederland zijn. Dat maakt het mogelijk de broodnodige meerwaarde te creëren. Zo is te ontstijgen aan de niet te winnen kostprijsrace. Aanmelden voor die bijeenkomst is nodig.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer