Bestuur+POV+kiezen
Nieuws
©

Bestuur POV kiezen

De leden van de Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) kunnen op maandag 20 november hun bestuur kiezen tijdens de Algemene Ledenvergadering. De besloten vergadering is in Zalencentrum Wieleman in Westervoort.

De sollicitatieprocedure voor het Dagelijks Bestuur van de POV is momenteel nog in volle gang. Op 20 november zullen de kandidaten dan wel bekend zijn. Tijdens de ALV kunnen de leden ook stemmen over de goedkeuring van het Werkplan van de POV in 2018.

De ALV is alleen toegankelijk voor leden. Leden kunnen zich aanmelden en de vergaderstukken opvragen via de website van de POV.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  22° / 10°
  70 %
 • Maandag
  18° / 10°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  20 %
Meer weer