Bestuur+POV+kiezen
Nieuws
©

Bestuur POV kiezen

De leden van de Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) kunnen op maandag 20 november hun bestuur kiezen tijdens de Algemene Ledenvergadering. De besloten vergadering is in Zalencentrum Wieleman in Westervoort.

De sollicitatieprocedure voor het Dagelijks Bestuur van de POV is momenteel nog in volle gang. Op 20 november zullen de kandidaten dan wel bekend zijn. Tijdens de ALV kunnen de leden ook stemmen over de goedkeuring van het Werkplan van de POV in 2018.

De ALV is alleen toegankelijk voor leden. Leden kunnen zich aanmelden en de vergaderstukken opvragen via de website van de POV.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  18° / 12°
  30 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  10 %
 • Zaterdag
  22° / 14°
  20 %
Meer weer