In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
In biggenvoeders is 50 procent banket goed mogelijk
Gisteren, 17:16
Jan Merks: onze fokkerijman in China
23-04-2024
ITB Climate keert terug naar Nederlandse roots
Gisteren, 09:00
Blogs
'Eenheidsworst of juist meer variatie?'
Vandaag, 08:30
'Zien, en gezien worden'
22-04-2024
'Oost west, thuis best in Mariahout'
18-04-2024
'Dankjewel persoon X'
15-04-2024
Bedrijf in Beeld
Partners
Herbesmetting PRRS gaat vaak via andere route dan verwacht
MSD Animal Health
Dierenarts Kristian Havn deelt succesvolle Deense regionale PRRS-aanpak
MSD Animal Health
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl
Goede resultaten met restproducten uit bakkerij in biggenvoer
Gisteren, 17:37
De Valk Wekerom en ABZ De Samenwerking gaan samen verder
Gisteren, 14:12