©
In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
'Micro en nog iets'
Gisteren, 08:30
Blogs
'Micro en nog iets'
Gisteren, 08:30
'Sector op glad ijs'
13-11-2025
'Stagiairs begeleiden is een kans'
10-11-2025
'Boer zoekt boer'
06-11-2025
Bedrijf in Beeld
Partners
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl
Afspraken met Rendac vastgelegd in wet- en regelgeving
Gisteren, 14:58
Varkensslachterij in Duitse Landshut gaat dicht
Gisteren, 09:21


















