
©
In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
Blogs

'Deense discipline, Nederlandse kracht'
Vandaag, 08:30

'Mag het een onsje meer zijn?'
19-06-2025
Bedrijf in Beeld
Partners

Karkasgewicht 2,5 kilo lager bij varkens met mycoplasmaletsels
Ceva Santé Animale

Enten: zo laat als het kan, zo vroeg als het moet
MSD Animal Health
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl

Meer dan duizend veehouders tekenen voor Lbv-regelingen
Vandaag, 15:23

Grote brand verwoest veevoerfabriek in Veenendaal
Vandaag, 14:18

Promotieonderzoek hittestress levert hitteplan voor varkens op
Gisteren, 16:08