
©
In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
Bergs Advies stopt eind dit jaar
07-11-2023
Blogs

Realisme of gebrek aan vertrouwen?
07-12-2023

'Het nut van diagnostiek'
30-11-2023

'Selecteren voor nutriëntvertering?'
27-11-2023
Bedrijf in Beeld
Partners

Dierenarts Kristian Havn deelt succesvolle Deense regionale PRRS-aanpak
MSD Animal Health

Wat betekent de PRRS-vrije status voor ons in Nederland?
MSD Animal Health
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl

Goede vooruitzichten voor varkenshouderij
Gisteren, 13:36

POV maakt bezwaar tegen Vion-uitspraak ACM
07-12-2023