
©
In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
Blogs
Bedrijf in Beeld
Partners

Hoestende of niezende biggen? Denk aan griep!
Ceva Santé Animale

Cruciale rol voor gelten bij het verspreiden van M. hyo-infecties
Ceva Santé Animale

Mycoplasma hyopneumoniae, een veelvoorkomende aandoening
Ceva Santé Animale
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl

Provincies wijzen op juridische risico's stikstofnorm
Gisteren, 09:49