
©
In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
Blogs

'Gevangen in bedrijfsbubbel'
01-05-2025

'Trump en varkens'
28-04-2025

'Varkensliefde opwekken is de kunst'
24-04-2025

'Ziekte, humor en een nieuwe toekomst!'
22-04-2025
Bedrijf in Beeld
Partners

Varkenshouders willen meer naaldloze vaccins
MSD Animal Health

Cruciale rol voor gelten bij het verspreiden van M. hyo-infecties
Ceva Santé Animale

Natuurlijk voer besparen bij zeugen en biggen met robuustere darmen
Speerstra Feed Ingredients
Stelling
Loading