
©
In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
'Ne goeie big!'
30-01-2023
Blogs

'Zekerheden in 2023 bestaan'
02-02-2023

'Ne goeie big!'
30-01-2023

'Wat de boer kent, dat eet hij wel'
26-01-2023

'Bezig zijn met bezigheidsmateriaal'
23-01-2023
Bedrijf in Beeld
Partners

Hogere voerprijzen funest met sluimerde PIA
MSD Animal Health

Hoge voerkosten vergroten noodzaak aanpak PIA
MSD Animal Health

Geboortediarree aanpakken? Begin met de risicofactoren!
Ceva Santé Animale
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl

Microbiota in keelholte spelen rol bij streptokokken bij biggen
Gisteren, 15:55

Nieuwe normen voor gezond stalklimaat varkens op komst
Gisteren, 11:12