
©
In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
'Wie is er nu gek?'
Gisteren, 08:30
Jong en oud blijft nieuwsgierig naar varkens
Gisteren, 09:13
Blogs

'Wie is er nu gek?'
Gisteren, 08:30

'We willen toch vruchten plukken?'
11-09-2025

'Grote leiders, kleine kinderen'
08-09-2025

'Recht op veiligheid in onze sector opeisen'
04-09-2025
Bedrijf in Beeld
Partners
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl

Consumenten gevoeliger voor dierenwelzijn dan klimaat
Gisteren, 17:03

Weekend van het Varken trekt jong en oud
Gisteren, 09:31