
©
In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
'Zaterdagknecht wordt echt gewaardeerd'
07-07-2025
Effecten nieuwe variant parvovirus zichtbaar; impact beperkt
Gisteren, 08:30
Veestapel in Europa in 2024 verder gekrompen
Gisteren, 18:09
Blogs

'Zaterdagknecht wordt echt gewaardeerd'
07-07-2025

'Drama als motivator gebruiken'
03-07-2025

'Prijzenfestivals lijken gouden greep'
30-06-2025

'Deense discipline, Nederlandse kracht'
26-06-2025
Bedrijf in Beeld
Partners
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl

Daling Europese veestapel zet door
Gisteren, 14:59

Nieuwe parvovariant duikt op bij biggen, impact gering
Gisteren, 08:50