
©
In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
Blogs

'Haastige spoed is zelden goed'
20-03-2025

'Zelfs een kopje koffie wordt een luxe'
17-03-2025

'Een andere kijk'
13-03-2025

'Lokroep voor meer erfvertrekkers'
10-03-2025
Bedrijf in Beeld
Partners

Natuurlijk voer besparen bij zeugen en biggen met robuustere darmen
Speerstra Feed Ingredients

Griep vaak oorzaak van luchtwegproblemen bij jonge biggen
Ceva Santé Animale
Stelling
Loading