©
In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
Varkensland Vietnam wil naar grootschalig en precisielandbouw
Gisteren, 08:55
Blogs
'Terugblik op kwart eeuw vakredactie'
Vandaag, 08:30
AVP staat al aan de grens, ben jij klaar?
15-12-2025
'Wordt Nederland een mager spaarvarken?'
11-12-2025
'Kom zichtbaar in actie'
08-12-2025
Bedrijf in Beeld
Partners
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl
Vlaanderen gaat alle ammoniakbronnen meten
Vandaag, 15:29
450 veehouders haken af bij beëindigingsregelingen
Vandaag, 14:50
Veeprikker per 1 januari 2026 definitief verboden
Vandaag, 11:43


















