©
In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
Raad van State buigt zich over bouwstop Brabantse varkensstal
Gisteren, 12:01
'Balans zoeken in voortdurend bewegende varkensmarkt'
Vandaag, 08:30
DCAD-mix stuurt zeug probleemloos door transitie
Gisteren, 09:40
Blogs
'Balans zoeken in voortdurend bewegende varkensmarkt'
Vandaag, 08:30
'Voor je het weet is het december'
27-11-2025
'Driemaal P helpt zeker mee'
24-11-2025
Bedrijf in Beeld
Partners
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl
Branchevereniging COV verder als VleesNL
Vandaag, 16:23
Minister Wiersma opent innovatieloket voor de veehouderij
Vandaag, 12:18

















