Kennismaker+zoekt+partners
Nieuws
©

Kennismaker zoekt partners

Het uitvoeren van projecten, het vinden van stagiaires en het versterken van het onderwijs én bedrijfsleven. De nieuwe Kennismaker Varken, Youri van Dijck, is op zoek naar zakenpartners omdat hij hen op die punten prima kan ondersteunen.

De Kennismaker Varken is de verbindende schakel tussen onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven. Dat moet leiden tot een innovatieve en actieve samenwerking in de sector en het onderwijs. Het komende half jaar vervult Youri van Dijck, student aan de HAS hogeschool Den Bosch, deze rol. Hij werkt van jongs af aan thuis mee op het gesloten varkensbedrijf van zijn ouders en heeft daardoor een grote affiniteit met de sector.

Kennismaker van Dijck voert een aantal onderzoeken uit en vergroot daarmee ook zijn eigen netwerk. Voor zijn afstudeeropdracht werkt hij momenteel aan een onderzoek binnen het ‘Partnership Innovators van de varkenshouderij en varkensvleesketen’. Dit is een samenwerkingsverband van 60 bedrijven die actief zijn in de Nederlandse varkenshouderij. Van Dijck: De aangesloten partners ondertekenen binnenkort een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Voor dat het zo ver is, ga ik op zoek naar een nieuwe optimale samenwerkingsstructuur zodat er in de toekomst een nog grotere waarde uit het Partnership gehaald gaat worden.’’

Het contactadres van Youri van Dijck is KennismakerVarken@has.nl

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 7°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer