%C3%89%C3%A9n+varkensgeluid+loopt+schrammen+op
Nieuws
©

Één varkensgeluid loopt schrammen op

Het POV-bestuur heeft op 15 maart de bestuurlijke situatie besproken. De nog zittende bestuurders Mark Tijssen, Johan van Hal en Frank Donkers en de teruggetreden bestuurders Ingrid Jansen en Eric Douma zijn met elkaar in overleg geweest. Unaniem is hun conclusie dat het traject één varkensgeluid voorop moet staan. Eenheid houden in de sector is het devies én doorwerken aan een vitale varkenshouderij. Andere zaken zijn daaraan ondergeschikt.
Het overleg heeft er toe geleid dat Johan van Hal en Frank Donkers per direct zijn teruggetreden als bestuursleden van de POV.

De ALV van de POV op maandag 20 maart gaat door. Tijdens de ALV zal de bestuurlijke situatie aan de leden worden toegelicht. Ook zal de ALV worden gevraagd om Ingrid Jansen en Eric Douma opnieuw te benoemen als voorzitter en vicevoorzitter van het POV-bestuur. Die functies zullen ze tijdelijk vervullen.
Als de benoeming van Ingrid Jansen en Eric Douma een feit is en verantwoording is afgelegd over de afgelopen periode treedt ook Mark Tijssen af als POV-bestuurslid.

Lees ook dit artikel.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
Meer weer