
©
De bedrijfshygiëne op een hoger plan brengen is altijd mogelijk. Dat ervaart Wilfred Bankers in het Brabantse Deurne. Hij houdt er 1.200 DanAvl-zeugen en 8.500 Freilandkippen en elders nog 650 vleesvarkens. Al het werk voert hij uit samen met 2,5 fulltime medewerkers. Fokzeugjes voert hij aan op 25 kilo en die worden 3 tot 4 maanden in quarantaine gehouden.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Lees ook

Meest gelezen
'Wie is er nu gek?'
Gisteren, 08:30
Jong en oud blijft nieuwsgierig naar varkens
Gisteren, 09:13
Blogs

'Wie is er nu gek?'
Gisteren, 08:30

'We willen toch vruchten plukken?'
11-09-2025

'Grote leiders, kleine kinderen'
08-09-2025

'Recht op veiligheid in onze sector opeisen'
04-09-2025
Bedrijf in Beeld
Partners
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl

Consumenten gevoeliger voor dierenwelzijn dan klimaat
Gisteren, 17:03

Weekend van het Varken trekt jong en oud
Gisteren, 09:31