
©
De bedrijfshygiëne op een hoger plan brengen is altijd mogelijk. Dat ervaart Wilfred Bankers in het Brabantse Deurne. Hij houdt er 1.200 DanAvl-zeugen en 8.500 Freilandkippen en elders nog 650 vleesvarkens. Al het werk voert hij uit samen met 2,5 fulltime medewerkers. Fokzeugjes voert hij aan op 25 kilo en die worden 3 tot 4 maanden in quarantaine gehouden.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Lees ook

Meest gelezen
Blogs

'Mister Sterksel: bedankt!'
Vandaag, 08:30

'Niet bang zijn voor koude nachten'
24-03-2025

'Haastige spoed is zelden goed'
20-03-2025

'Zelfs een kopje koffie wordt een luxe'
17-03-2025
Bedrijf in Beeld
Partners
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl

Nieuwe uitbraken van MKZ in Hongarije en Slowakije
Gisteren, 16:20

Tönnies in Duitsland verhoogt varkensnotering met 13 cent
Gisteren, 15:50