
©
De bedrijfshygiëne op een hoger plan brengen is altijd mogelijk. Dat ervaart Wilfred Bankers in het Brabantse Deurne. Hij houdt er 1.200 DanAvl-zeugen en 8.500 Freilandkippen en elders nog 650 vleesvarkens. Al het werk voert hij uit samen met 2,5 fulltime medewerkers. Fokzeugjes voert hij aan op 25 kilo en die worden 3 tot 4 maanden in quarantaine gehouden.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Lees ook

Meest gelezen
Ondernemend varkensland trekt naar Drentse open dag
Gisteren, 12:06
'Zaterdagknecht wordt echt gewaardeerd'
07-07-2025
Blogs

'Wat de boer niet kent, dat doet ie wel'
10-07-2025

'Zaterdagknecht wordt echt gewaardeerd'
07-07-2025

'Drama als motivator gebruiken'
03-07-2025

'Prijzenfestivals lijken gouden greep'
30-06-2025
Bedrijf in Beeld
Partners

Groepsdynamiek is cruciaal voor sociaal gedrag vleesvarkens
Topigs Norsvin
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl

Aantal veehouders in Vlaanderen neemt flink af
Vandaag, 14:40

Ruimte en toegang tot voer cruciaal voor welzijn en groei big
Gisteren, 15:46