Stemmen+voor+publieksprijs+Vitaal+Werken
Nieuws
©

Stemmen voor publieksprijs Vitaal Werken

Volgende week donderdag 1 december reikt Stigas de Gezond & Vitaal Werken Prijzen uit. Via de facebookpagina van Stigas kun je stemmen voor de publieksprijs op Stichting KPV, of op een van de andere genomineerden.

Volgende week donderdag 1 december reikt Stigas de Gezond & Vitaal Werken Prijzen uit. Via de facebookpagina van Stigas kun je stemmen voor de publieksprijs op Stichting KPV, of op een van de andere genomineerden.

Een deskundige jury beslist over de eerste, tweede en derde prijs. Die jury staat onder leiding van Maria Koelen, hoogleraar Gezondheid en Maatschappij aan de Wageningen Universiteit. De genomineerden voor de prijzen zijn: AH Vrij – groen, grond & infra, Mocking Hoveniers, Stichting KPV, Ter Laak Orchids en Van der Tol Hoveniers en terreininrichters.

Stemmen voor de publieksprijs kan op de facebookpagina van Stigas. Daar staan filmpjes van de genomineerde bedrijven. Door het filmpje te liken stem je op het bedrijf dat volgens jouw het beste werk maakt van vitaliteit en inzetbaarheid. Op 30 november telt Stigas de likes.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
 • Donderdag
  25° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  28° / 14°
  5 %
Meer weer