Varkenshouders+doneren+voor+sectorpromotie
Nieuws
©

Varkenshouders doneren voor sectorpromotie

De POV heeft tot nu toe 88.000 euro binnen voor pr en promotie van de sector. Ruim driekwart daarvan is afkomstig van varkenshouders. Voorzitter Ingrid Jansen roept nu het bedrijfsleven op om te doneren.

De varkenshouders hebben dus al het goede voorbeeld gegeven. Terwijl ze wel een financieel zeer moeilijke periode achter de rug hebben. Jansen: “Dat verdient een dikke pluim.”

Een aantal bedrijven heeft ook al gedoneerd en daar is Jansen die bedrijven uiteraard dankbaar voor. “We verwachten dat ook de ander bedrijven in de sector gul geven voor public relations en promotie van de sector. Want ook het bedrijfsleven heeft baat bij een goed imago en breed draagvlak voor de varkenshouderij.”

Vorig jaar heeft de POV op eenzelfde wijze 120.000 euro voor sectorpromotie ontvangen. Het geld is gebruikt voor promotiemateriaal voor open dagen, rondleidingen en schoolklasbezoeken. Verder is er een bijdrage geleverd aan de promotie van de varkenshouderij via Varkens Vandaag, het Weekend van het Varken en de Stichting Varkens in Zicht.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer