Anita live volgen bij VarkensAcademie

Anitia Hoofs haar visie krijgt een groter bereik dan het maximale aantal deelnemers aan de Vlaamse VarkensAcademie op vrijdag 28 november. Om de werktitel ‘De kracht van velen is de kennis die ze delen’ gestand te doen, bieden de organisatoren iets extra’s aan. De provincie West-Vlaanderen, Inagro en partners als het Varkensloket en het beleidsdomein Landbouw en Visserij willen namelijk zo veel mogelijk varkenshouders een deel van het dagprogramma laten volgen. 

Het live mee te maken onderdeel betreft de voordracht van onderzoeker Anita Hoofs van VIC Sterksel. Zij vertelt tijdens de VarkensAcademie over succesfactoren in de varkenshouderij van morgen. Anita is op die vrijdag dus live via de eigen pc vanuit huis te volgen. Haar bijdrage staat gepland van 10.30 tot 12.30 uur.

Iedereen die van deze mogelijkheid gebruik wil maken, kan zich tot en met 26 november aanmelden. Stuur uw aanvraag per e-mail naar voorlichting@lv.vlaanderen.be.
Dan wordt ervoor gezorgd dat ‘thuisblijvers’ uiterlijk 27 november het juiste webadres ontvangen om Anita's inspirerende voordracht te kunnen volgen.

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer