Agrivaknet zoekt adviseur van 2011

De adviseur van 2011 werkt samen met zijn relaties aan de toekomst. Hij/zij bereidt klanten voor op marktontwikkelingen, denkt met de ondernemer mee over de komende jaren en heeft een visie op de veranderende maatschappij. Dit zijn kenmerken waar een adviseur volgens Agrivaknet aan moet voldoen, om kans te maken op de titel ‘Bedrijfsadviseur van het jaar’.

Verkiezing 2011
De vereniging van agrarische bedrijfsadviseurs Agrivaknet start deze week met de zoektocht naar dé bedrijfsadviseur van 2011. De winnaar, oftewel dé bedrijfsadviseur van 2011, wordt tijdens de Agrivaknet-conferentie op 1 februari 2012 bekendgemaakt en ontvangt de Agrivaknet-bokaal. Hij/zij volgt daarmee Chris Opschoor van TOPIGS op, die de titel afgelopen jaar in de wacht wist te slepen.

Voordragen kandidaten
Op de site van Agrivaknet staat een downloadable voordrachtformulier waarmee kandidaten voorgedragen kunnen worden. Uit de voorgedragen kandidaten selecteert Agrivaknet drie genomineerden. Een vakkundige jury voelt de genomineerden in een persoonlijk gesprek aan de tand, waarna de uiteindelijke beslissing valt.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer