Gratis+kennis+laat+krulstaarten+groeien
Nieuws
© Denkavit

Gratis kennis laat krulstaarten groeien

Kennis opdoen en delen is broodnodig om stapsgewijs en verantwoord te groeien naar vitale varkens mét een krulstaart. Gezondheid en genetica spelen ook een rol bij het realiseren van die door de Nederlandse varkenshouderij uitgesproken ambitie.

De vijfde bijdrage in de webinarreeks ‘Verdien samen die krul’ is gericht op de invloed van diergezondheid en genetica op de krulstaart. Daarin wordt ingegaan op vragen die leven in de praktijk. Zijn er verschillen tussen de diverse zeugen- en berenlijnen die in de Nederlandse varkenshouderij worden ingezet? Welke invloed heeft diergezondheid op het ontstaan van agressie en bijtgedrag?

Varkenshouders die werken aan krulstaarten, een dierenarts en een fokkerijorganisatie komen aan het woord in het webinar. Zij delen hun ervaringen en inzichten. Via de chat kunnen vragen worden gesteld aan de inleiders.

De drempel om als luisteraar en kijker deel te nemen, is laag. Aanmelden is gratis en dat kun je hier direct doen.

Op deze webpagina zijn alle webinars in de reeks ‘Verdien samen die krul’ terug te kijken.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  10° / 2°
  70 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  70 %
 • Vrijdag
  11° / 2°
  50 %
Meer weer