Eveline+Willems+trekt+varkenskar+bij+Royal+GD
Nieuws
© Royal GD

Eveline Willems trekt varkenskar bij Royal GD

Eveline Willems is benoemd tot sectormanager Varken bij Royal GD. Willems volgt Manon Houben op, die in oktober 2023 de overstap maakte naar de vleesverwerking en aan de slag ging als programmamanager ketenconcepten bij Best Star Meat, onderdeel van Van Loon Group.

Willems is na haar veterinaire opleiding aan de Universiteit van Utrecht gestart als dierenarts bij de leverancier van varkensgenetica Topigs Norsvin. Sinds 2009 heeft ze nationaal en internationaal veel ervaring opgedaan met varkensgezondheidszorg, management van varkensbedrijven en een uitgebreid netwerk opgebouwd.

Sinds 2021 was Willems als Regional Veterinary Manager verantwoordelijk voor het Europese veterinaire team van Topigs Norsvin. Samen met dit team zorgde ze ervoor dat de KI-stations, kern- en subfokbedrijven aan het gewenste gezondheidsniveau voldeden. Daarnaast behoorde gezondheids- en welzijnsondersteuning op deze bedrijven en bij afnemers van fokmateriaal tot haar taken.

Ervaring met het uitbannen van varkensziektes zoals Mycoplasma hyopneumoniae en PRRS en onderzoeksprojecten heeft zij eveneens. Dat maakt Willems volgens GD tot de geschikte kandidaat voor deze positie bij de diergezondheidsorganisatie. Samen met haar veterinaire team, de varkenssector in Nederland en andere marktpartijen gaat werken aan een steeds betere varkensgezondheid en -zorg.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
 • Vrijdag
  22° / 14°
  90 %
Meer weer